Päästöttömät sähkömopot Raumalta

Katso yhteystietomme täältä

Siemen-Flora Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu nyt myös ajanmukaiset ja päästöttömät sähkömopot. Trendikkäiden sähkömopojen ajamiseen ei ole ikärajaa ja ne eivät vaadi rekisteröintiä. Kaiken lisäksi sähkömopo on käyttökustannuksiltaan edullinen ja helppokäyttöinen. Se sopii erinomaisesti niin nuorille kuin ikäihmisillekin.   

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle mielellämme lisää sähkömopojen ainutlaatuisista ominaisuuksista. 

Sähkömopot kasattuna ja ajovalmiina

Haaveiletko nykyaikaisesta sähkömoposta? Sähkömopo tekee liikkumisesta helppoa ja nopeaa.

 

Meiltä saat sähkömopon kasattuna ja ajovalmiina – eikö olekin helppoa. Olemme Kontio Motorsin jälleenmyyjä eli palveluihimme kuuluu myös Kontio Motorsin sähkömopojen huollot ja takuuhuollot. Käytämme aina alkuperäisiä osia huollossamme. Näin voimme taata sähkömopon luotettavan ja turvallisen toiminnan.

 

Meiltä voit ostaa myös laadukkaita varaosia sähkömopoosi. Meillä on monipuolinen varaosavalikoima, joten löydämme helposti tarvitsemasi varaosat suoraan hyllystämme.

Laaja valikoima sähkömopoja

Myymme seuraavia sähkömopoja:

-Kontio Kruiser

-Kontio Kruiser Elektra

-Kontio Kruiser Premium Pack

-Kontio Kruiser Trike

-Kontio Kruiser Heritage

-Kontio Kruiser Long Range

-Kontio Caravan Kruiser

-Kontio e-Scooter 2.0

-Kontio Motors SilverFox 2.0 Lang, metallic red 2-paikkainen

-Kontio AutoKruiser

-Kontio Silverfox 2.0

-Kontio Silverfox Four 2.0

-Kontio Supermoto.

 

Autamme sinua mielellämme valitsemaan käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan sähkömopon. Sähkömopoissa on suuriakin eroja ja on tärkeää, että saat käyttöösi ajo-ominaisuuksiltaan itsellesi parhaiten soveltuvan ajopelin. Myös sähkömopojen akut ovat erilaisia ja eri malleihin kuuluu erilaisia lisävarusteita.

 

Palvelumme on aina ammattitaitoista ja asiakasystävällistä. Meille on tärkeää, että löydät meiltä mitä parhaimman sähkömopon, jolla ajaminen on mukavaa ja turvallista.

Ota yhteyttä